Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

flipis de cava (487495) - vinga_nois (1417515) » 558780159: T49/J5/IX

Liga 558780159 Información oficial sobre el partido 558780159 en Hattrick

19.03.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / IX.113 (60384)

flipis de cava Alineación oficial del equipo 'flipis de cava' en el partido 1 - 1 vinga_nois Alineación oficial del equipo 'vinga_nois' en el partido
Cirilio Balboa (38') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Corbatón (72')
flipis de cava Alineación oficial del equipo 'flipis de cava' en el partido 1 - 1 vinga_nois Alineación oficial del equipo 'vinga_nois' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
flipis de cava Alineación oficial del equipo 'flipis de cava' en el partido 3 - 1 vinga_nois Alineación oficial del equipo 'vinga_nois' en el partido
Tiene mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flipis de cava

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Radu Creangă entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al flipis, un peu providencial d'en Cirilio Balboa va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Javier Fuenlabrada va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Javier Fuenlabrada es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Alistair Dunseth gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eduardo Cardil va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Radu Creangă gairebé va marcar per a flipis des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En 孔 (Kong) 荣骏 (Rongjun) del flipis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, 孔 (Kong) 荣骏 (Rongjun) arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Radu Creangă de flipis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 孔 (Kong) 荣骏 (Rongjun) de flipis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

vinga_nois

Goles Goles

  • 160 Minuto 72 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Ignacio Corbatón va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 72: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Marcelo Palafox Castro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alejandro Gilabert no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ignacio Corbatón que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.