Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hijos de Troll (1337336) - Black Shadows of Scorpìons (307783) » 558779169: T49/J9/IX

Liga 558779169 Información oficial sobre el partido 558779169 en Hattrick

16.04.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / IX.95 (60366)

Hijos de Troll Alineación oficial del equipo 'Hijos de Troll' en el partido 2 - 1 Black Shadows of Scorpìons Alineación oficial del equipo 'Black Shadows of Scorpìons' en el partido
José Hoz (34') 1 - 0
1 - 1 Oriol de la Orden Ibáñez (84')
Rafael Peña Ruiz (87') 2 - 1
Hijos de Troll Alineación oficial del equipo 'Hijos de Troll' en el partido 2 - 1 Black Shadows of Scorpìons Alineación oficial del equipo 'Black Shadows of Scorpìons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hijos de Troll Alineación oficial del equipo 'Hijos de Troll' en el partido 3 - 0 Black Shadows of Scorpìons Alineación oficial del equipo 'Black Shadows of Scorpìons' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hijos de Troll

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Hijos contenien la respiració mentre en José Hoz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Passats 87 minuts, Rafael Peña Ruiz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Hijos es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Iker Guerrero va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hijos.
  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio Paz va ridiculitzar a en Nicolás Osorio Valdés amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carlos Fiol es va comportar com un juvenil al minut 83 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Hijos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Vladimir Malna no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Antonio Paz al camp.

Black Shadows of Scorpìons

Goles Goles

  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Oriol de la Orden Ibáñez va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Nicolás Osorio Valdés, al minut 73 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Peña de Scorpìons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Era el minut 21 quan després d'una dura entrada, el jugador Sergio Peña de Scorpìons s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.