Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

artcolor, f.c (48290) - Nothingam Jinga (1591897) » 558775926: T49/J11/IX

Liga 558775926 Información oficial sobre el partido 558775926 en Hattrick

30.04.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / IX.37 (60308)

artcolor, f.c Alineación oficial del equipo 'artcolor, f.c' en el partido 1 - 0 Nothingam Jinga Alineación oficial del equipo 'Nothingam Jinga' en el partido
Mauricio Caxete (66') 1 - 0
artcolor, f.c Alineación oficial del equipo 'artcolor, f.c' en el partido 1 - 0 Nothingam Jinga Alineación oficial del equipo 'Nothingam Jinga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
artcolor, f.c Alineación oficial del equipo 'artcolor, f.c' en el partido 2 - 0 Nothingam Jinga Alineación oficial del equipo 'Nothingam Jinga' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

artcolor, f.c

Goles Goles

  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): En Neftalí Perdices entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al artcolor,, un peu providencial d'en Mauricio Caxete va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): artcolor, van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 14 que va acabar amb una falta; el xut posterior de José María Loaysa no va ser gens encertat.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): artcolor, va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mauricio Caxete ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mauricio Caxete va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Estramiana.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Després de 25 minuts jugats, Alejandro Barrero es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Valeriano Outón.
  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Luis Lama Chaves de artcolor, va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mauricio Caxete va prendre el seu rol al minut 28.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 81 de partit, quan un jugador de artcolor,, en Uhin Zeanuri, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 56 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Neftalí Perdices se sentia fresc com una rosa.

Nothingam Jinga

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En David Coquillat va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cirilo Pajares de Nothingam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.