Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Cuetu (437719) - platges de calvia (1460657) » 558775034: T49/J12/IX

Liga 558775034 Información oficial sobre el partido 558775034 en Hattrick

07.05.2016 15:40:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / IX.21 (60292)

F.C Cuetu Alineación oficial del equipo 'F.C Cuetu' en el partido 0 - 2 platges de calvia Alineación oficial del equipo 'platges de calvia' en el partido
0 - 1 David Santallusia (37')
0 - 2 Justino Errekakoetxe (68')
F.C Cuetu Alineación oficial del equipo 'F.C Cuetu' en el partido 0 - 2 platges de calvia Alineación oficial del equipo 'platges de calvia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Cuetu Alineación oficial del equipo 'F.C Cuetu' en el partido 2 - 0 platges de calvia Alineación oficial del equipo 'platges de calvia' en el partido
Tiene mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Cuetu

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Aridani Desfrán va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): José López va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Ceandro Cigarra quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Güell no oblidarà el que li va passar durant el minut 75. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Miguel Gerradell de Cuetu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Ignacio Lastra de Cuetu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): Gabriel Aguilà no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

platges de calvia

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En David Santallusia va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de platges, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Justino Errekakoetxe va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): César Celis va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 64, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aridani Desfrán de platges va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Santallusia.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En César Celis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Dídac Geronès va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.