Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

moises y renaldo fc (1436978) - Final Countdown (1460736) » 558771604: T49/J9/VIII

Liga 558771604 Información oficial sobre el partido 558771604 en Hattrick

16.04.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / VIII.2008 (179551)

moises y renaldo fc Alineación oficial del equipo 'moises y renaldo fc' en el partido 4 - 1 Final Countdown Alineación oficial del equipo 'Final Countdown' en el partido
Otger Nonell (36') 1 - 0
1 - 1 Daniel Pan Álvarez (37')
Javier Monis (59') 2 - 1
Javier Monis (73') 3 - 1
Josep Callau (81') 4 - 1
moises y renaldo fc Alineación oficial del equipo 'moises y renaldo fc' en el partido 4 - 1 Final Countdown Alineación oficial del equipo 'Final Countdown' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
moises y renaldo fc Alineación oficial del equipo 'moises y renaldo fc' en el partido 4 - 3 Final Countdown Alineación oficial del equipo 'Final Countdown' en el partido
Tiene un resultado normal 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,8 % 24,5 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

moises y renaldo fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Otger Nonell, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): renaldo, atacant per l'esquerra al minut 59, va aprofitar el magnífic llançament de Javier Monis per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Javier Monis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): renaldo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Josep Callau va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Otger Nonell del renaldo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de renaldo, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Mihai Vodă va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mauricio Monroy es va comportar com un juvenil al minut 71 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Romuald Boada de renaldo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Félix Tato de renaldo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Mihai Vodă després que el jugador de renaldo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Final Countdown

Goles Goles

  • 160 Minuto 37 (Gol de falta): L'entrenador de Countdown es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Daniel Pan Álvarez era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Countdown va anar a parar a la dreta de l'atac on en Efrén De Jesús, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Roberto Muñoz va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rubén Gamecho.