Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lazio Málaga (1435376) - panchitos return (1416140) » 558770975: T49/J5/VIII

Liga 558770975 Información oficial sobre el partido 558770975 en Hattrick

19.03.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / VIII.1997 (179540)

R.C.D. Perchelero Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Perchelero' en el partido 3 - 0 panchitos return Alineación oficial del equipo 'panchitos return' en el partido
Marc Josep Galimany (15') 1 - 0
Alfredo Echarte (37') 2 - 0
Marc Llull (73') 3 - 0
R.C.D. Perchelero Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Perchelero' en el partido 3 - 0 panchitos return Alineación oficial del equipo 'panchitos return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
R.C.D. Perchelero Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Perchelero' en el partido 6 - 0 panchitos return Alineación oficial del equipo 'panchitos return' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Perchelero

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Perchelero, atacant per l'esquerra al minut 15, va aprofitar el magnífic llançament de Marc Josep Galimany per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 37, en Félix Martínez de Felipe la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Alfredo Echarte que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Marc Llull de Perchelero va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del panchitos. La jugada d'estratègia del Perchelero per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Marc Josep Galimany va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Marc Josep Galimany gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Oriol Rapallo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Oriol Rapallo al minut 50 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mauro Robert va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Octavio Bastida Freijedo de Perchelero va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Després de 27 minuts jugats, Marc Salvans es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Hernández.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Juan Hernández, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

panchitos return

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): panchitos va ser a punt de marcar al minut 4, quan el seu jugador Pablo Francoli va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): panchitos va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 76, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Pablo Francoli.