Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Congrios FC (125414) - RCD Josma (1437790) » 558766238: T49/J12/VIII

Liga 558766238 Información oficial sobre el partido 558766238 en Hattrick

07.05.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / VIII.1912 (179455)

Congrios FC Alineación oficial del equipo 'Congrios FC' en el partido 1 - 1 RCD Josma Alineación oficial del equipo 'RCD Josma' en el partido
0 - 1 Vicenç Masó (27')
Acorán Helguera (34') 1 - 1
Congrios FC Alineación oficial del equipo 'Congrios FC' en el partido 1 - 1 RCD Josma Alineación oficial del equipo 'RCD Josma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Congrios FC Alineación oficial del equipo 'Congrios FC' en el partido 4 - 1 RCD Josma Alineación oficial del equipo 'RCD Josma' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Congrios FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Congrios equilibrava la balança al minut 34. En Acorán Helguera, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alberto Lastra va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Rogèr Forasté, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alberto Lastra! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pepe Urien va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Acorán Helguera va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Luis Ustariz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Congrios va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Bello va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Ustariz.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Rogèr Forasté va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Congrios se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Rogèr Forasté del Congrios ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pepe Urien va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Elizaycine de Congrios va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

RCD Josma

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Vicenç Masó va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Josma, al minut 27. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Amador Cabanes va fer una magnífica centrada, però la rematada de Benjamín Belmonte va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amador Cabanes de Josma la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.