Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrellas del Rock (490728) - Atletico jamones (1601386) » 558761388: T49/J2/VIII

Liga 558761388 Información oficial sobre el partido 558761388 en Hattrick

27.02.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 2 / VIII.1826 (179369)

belertys Alineación oficial del equipo 'belertys' en el partido 5 - 0 Panochas FC Alineación oficial del equipo 'Panochas FC' en el partido
Modesto Berral (15') 1 - 0
Verísimo Cardalda (36') 2 - 0
Josep Ignasi Mentruit (79') 3 - 0
Fernando Graaf (80') 4 - 0
Verísimo Cardalda (82') 5 - 0
belertys Alineación oficial del equipo 'belertys' en el partido 5 - 0 Panochas FC Alineación oficial del equipo 'Panochas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
belertys Alineación oficial del equipo 'belertys' en el partido 3 - 1 Panochas FC Alineación oficial del equipo 'Panochas FC' en el partido
Tiene suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

belertys

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): En Adolfo Gualsoro va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Modesto Berral la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Al minut 36 en Verísimo Cardalda va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Verísimo Cardalda va treure un córner llarg cap al segon pal que en Josep Ignasi Mentruit, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Fernando Graaf de belertys va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): El porter de belertys va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Verísimo Cardalda va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 5 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 20 quan Josep Ignasi Mentruit de belertys gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Leandro Insignares, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fèlix Cabot al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mihai Angelescu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Rafael Viuda gairebé va marcar per a belertys des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Graaf.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): belertys va fer una substitució al minut 28. Jesús Sarrà va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fernando Graaf.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Modesto Berral no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Panochas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Panochas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Azentzio Iribarnea va desviar el xut final de Annas Rizki després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Panochas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Lenin Zumárraga es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Panochas va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Àngel Llavallol no va poder controlar.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Panochas va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 84, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Abdessalam Zaher.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Annas Rizki de Panochas es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Marcos Esaís.