Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chibiritiflauticos (436773) - Fc Gegants (311615) » 558757177: T49/J13/VIII

Liga 558757177 Información oficial sobre el partido 558757177 en Hattrick

14.05.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / VIII.1750 (179293)

Atlético Moonkey Alineación oficial del equipo 'Atlético Moonkey' en el partido 3 - 1 F.C. Kleve Alineación oficial del equipo 'F.C. Kleve' en el partido
Pedro Espasa (38') 1 - 0
1 - 1 Ramón Rivas Barón (59')
Luis Pablo Forment (82') 2 - 1
David Iguerabide (85') 3 - 1
Atlético Moonkey Alineación oficial del equipo 'Atlético Moonkey' en el partido 3 - 1 F.C. Kleve Alineación oficial del equipo 'F.C. Kleve' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atlético Moonkey Alineación oficial del equipo 'Atlético Moonkey' en el partido 6 - 1 F.C. Kleve Alineación oficial del equipo 'F.C. Kleve' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Moonkey

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): En Matthew Hay va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pedro Espasa la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Luis Pablo Forment, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Atlético eren letals, i David Iguerabide va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Pedro Espasa gairebé va marcar per a Atlético des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Atlético va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 70 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Malamata ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David Iguerabide va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Matthew Hay de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Luis Pablo Forment de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Damián Yermo.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Malamata de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, Miquel Puigdellívol de Atlético es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Atlético va fer una substitució al minut 42. Sergio Ciguri va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company David Iguerabide.

F.C. Kleve

Goles Goles

  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Gustau Torrebella va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Kleve, Ramón Rivas Barón, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Pol de Sagarra, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però José Luis Iduarte no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ñuño Santiago de Kleve va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ramón Rivas Barón ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.