Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nastic FC (988258) - Los Menores (439607) » 558752084: T49/J1/VIII

Liga 558752084 Información oficial sobre el partido 558752084 en Hattrick

20.02.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / VIII.1660 (179203)

Kachoo Warriors Alineación oficial del equipo 'Kachoo Warriors' en el partido 2 - 2 Los Menores Alineación oficial del equipo 'Los Menores' en el partido
Mike Ertz (30') 1 - 0
1 - 1 Diego Oyanguren (39')
Dario Enbulodi (51') 2 - 1
2 - 2 Javier Bordalás (62')
Kachoo Warriors Alineación oficial del equipo 'Kachoo Warriors' en el partido 2 - 2 Los Menores Alineación oficial del equipo 'Los Menores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kachoo Warriors Alineación oficial del equipo 'Kachoo Warriors' en el partido 4 - 1 Los Menores Alineación oficial del equipo 'Los Menores' en el partido
Tiene mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kachoo Warriors

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Warriors, atacant per l'esquerra al minut 30, va aprofitar el magnífic llançament de Mike Ertz per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): El jugador Dario Enbulodi de Warriors, després de 51 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Warriors va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Jiménez en un 1 contra 1 amb el porter Xerach Planas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Esteban Zuquilanda va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Xerach Planas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): El Warriors va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 56, però en Aram Verneda va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Warriors va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Jorge Jiménez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Aram Verneda de Warriors va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Mike Ertz va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Esteban Zuquilanda de Warriors va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Kismi Salaberriborda va entrar en el seu lloc.

Los Menores

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Als 39 minuts de partit, Diego Oyanguren de Menores va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 164 Minuto 62 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Javier Bordalás de Menores va marcar de penal l'empat al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Pepe Forment va encarar al porter al 53, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Menores van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Aizkibel Orkolaga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Bordalás de Menores es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Aizkibel Orkolaga de Menores va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fèlix Daviu de Menores va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.