Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FunkatikoS (773537) - LAURA AL SPORTIUM (436535) » 558749874: T49/J8/VIII

Liga 558749874 Información oficial sobre el partido 558749874 en Hattrick

09.04.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / VIII.1620 (179163)

Mogambo Alineación oficial del equipo 'Mogambo' en el partido 0 - 2 LAURA AL SPORTIUM Alineación oficial del equipo 'LAURA AL SPORTIUM' en el partido
0 - 1 Josep Bars (35')
0 - 2 Cristóbal Humeres (54')
Mogambo Alineación oficial del equipo 'Mogambo' en el partido 0 - 2 LAURA AL SPORTIUM Alineación oficial del equipo 'LAURA AL SPORTIUM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mogambo Alineación oficial del equipo 'Mogambo' en el partido 4 - 0 LAURA AL SPORTIUM Alineación oficial del equipo 'LAURA AL SPORTIUM' en el partido
Es un cenizo 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mogambo

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Xamai Azkarate va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Garikoitz Martena de Mogambo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 39, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Adolfo Encinas de Mogambo va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Mogambo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Bertín Ribeiro Pidal va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Auru Zubielki no oblidarà el que li va passar durant el minut 77. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Emiliano Cortiñán ocupà el lloc d'en Ismâîl Faraj al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de Mogambo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Pedro Esteban de Mogambo va abandonar el terreny de joc després de 24 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Auru Zubielki va entrar en el seu lloc.

LAURA AL SPORTIUM

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Josep Bars va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, SPORTIUM va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Cristóbal Humeres, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): SPORTIUM van sortir al contraatac al minut 6, però Víctor Guio va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): SPORTIUM van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Juan Luis Derrech va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Cristóbal Humeres de SPORTIUM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Xicu Davi, de SPORTIUM, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jorge Cerrageria el va substituir.