Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcazar de Toledo (1589666) - Peña los Berenjenas Huesca (119772) » 558749247: T49/J5/VIII

Liga 558749247 Información oficial sobre el partido 558749247 en Hattrick

19.03.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / VIII.1609 (179152)

Real Boca Juniors CF Alineación oficial del equipo 'Real Boca Juniors CF' en el partido 3 - 1 Peña los Berenjenas Huesca Alineación oficial del equipo 'Peña los Berenjenas Huesca' en el partido
0 - 1 Jordi Ordi (8')
Juan Bustamante (34') 1 - 1
Genís Bordes (59') 2 - 1
José María Montalvo (82') 3 - 1
Real Boca Juniors CF Alineación oficial del equipo 'Real Boca Juniors CF' en el partido 3 - 1 Peña los Berenjenas Huesca Alineación oficial del equipo 'Peña los Berenjenas Huesca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Boca Juniors CF Alineación oficial del equipo 'Real Boca Juniors CF' en el partido 6 - 0 Peña los Berenjenas Huesca Alineación oficial del equipo 'Peña los Berenjenas Huesca' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Boca Juniors CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Juan Bustamante de Juniors va aconseguir igualar el partit al minut 34, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Juniors, atacant per l'esquerra al minut 59, va aprofitar el magnífic llançament de Genís Bordes per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Juniors va augmentar la diferència quan José María Montalvo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Sáinz San Miguel va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 29, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Juniors va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sergio González Santa Cruz la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genís Bordes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Santi Encalada va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rutenio De la Maza. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Matos de Juniors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Antonio Matos de Juniors es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 84.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Juniors es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sergio González Santa Cruz no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juan Bustamante al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 81 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Adolfo Anido no li va importar gens ni mica.

Peña los Berenjenas Huesca

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jordi Ordi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Sergio Barrat Esteve al minut 65 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jordi Ordi, el jugador de Berenjenas va ser expulsat al minut 32.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): Semblava que Beneharo Ternero s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Beneharo Ternero va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.