Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RMCFH (441493) - Nelson Manguerilla (1456217) » 558740987: T49/J13/VIII

Liga 558740987 Información oficial sobre el partido 558740987 en Hattrick

14.05.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / VIII.1461 (179004)

Osobuco F.C Alineación oficial del equipo 'Osobuco F.C' en el partido 3 - 0 Nelson Manguerilla Alineación oficial del equipo 'Nelson Manguerilla' en el partido
Antonio Rivas Pérez (5') 1 - 0
Aihotz Ikueta (33') 2 - 0
Aihotz Ikueta (41') 3 - 0
Osobuco F.C Alineación oficial del equipo 'Osobuco F.C' en el partido 3 - 0 Nelson Manguerilla Alineación oficial del equipo 'Nelson Manguerilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Osobuco F.C Alineación oficial del equipo 'Osobuco F.C' en el partido 4 - 0 Nelson Manguerilla Alineación oficial del equipo 'Nelson Manguerilla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osobuco F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Antonio Rivas Pérez de Osobuco aconseguir un gol al minut 5 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jorge Aguado Renedo encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Aihotz Ikueta només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Aihotz Ikueta va incrementar l'avantatge de Osobuco amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Amai Lopetegi al minut 12 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Antonio Rivas Pérez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Aihotz Ikueta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Osobuco ho intentava per la dreta per mitjà de Nel Valcárcel, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Gorosti Mallogi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Amai Lopetegi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Bakar Sasiola ocupà el lloc d'en Óscar Feo al 22 minuts, dos minuts després que el jugador de Osobuco quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 72 (Tirita): Passats 72 minuts de joc, en Adrián Bohórquez de Osobuco va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Antonio Rivas Pérez, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Nelson Manguerilla

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Manguerilla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gonzalo Cárdenas va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): El Manguerilla va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ricardo Valmaseda la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Després de 43 minuts jugats, Paco Meléndez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Iván Pan Álvarez.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Chuan Yerga no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.