Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coletafrescas (1597481) - esparta villafranquino (309264) » 558739248: T49/J12/VIII

Liga 558739248 Información oficial sobre el partido 558739248 en Hattrick

07.05.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / VIII.1430 (178973)

Brendan Fraser FC Alineación oficial del equipo 'Brendan Fraser FC' en el partido 1 - 0 esparta villafranquino Alineación oficial del equipo 'esparta villafranquino' en el partido
Francho Segura (47') 1 - 0
Brendan Fraser FC Alineación oficial del equipo 'Brendan Fraser FC' en el partido 1 - 0 esparta villafranquino Alineación oficial del equipo 'esparta villafranquino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Brendan Fraser FC Alineación oficial del equipo 'Brendan Fraser FC' en el partido 3 - 0 esparta villafranquino Alineación oficial del equipo 'esparta villafranquino' en el partido
Tiene mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brendan Fraser FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Francho Segura va donar a Brendan un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maurilio Zucchi va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Rafael Nohales va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Brendan es va veure beneficiat per la polèmica al minut 28, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Julián Treviño va relliscar al moment de fer el xut i el porter Rafael Nohales no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Alexander Bedrov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Brendan.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Julián Treviño va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): Julián Treviño va sorprendre Rafael Nohales amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Pedro López Pacheco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rafael Nohales va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jordi Baldoví va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Héctor López Martí.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Francho Segura probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

esparta villafranquino

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Niceto Velay va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jon Zabalua.