Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Belenibez F.C. (439145) - Los Pirellis FC (1337806) » 558736750: T49/J3/VIII

Liga 558736750 Información oficial sobre el partido 558736750 en Hattrick

05.03.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / VIII.1386 (178929)

Belenibez F.C. Alineación oficial del equipo 'Belenibez F.C.' en el partido 2 - 1 Los Pirellis FC Alineación oficial del equipo 'Los Pirellis FC' en el partido
0 - 1 Xacobo Vilas (22')
Zeian Gartziandia (37') 1 - 1
Mauro Molero (47') 2 - 1
Belenibez F.C. Alineación oficial del equipo 'Belenibez F.C.' en el partido 2 - 1 Los Pirellis FC Alineación oficial del equipo 'Los Pirellis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Belenibez F.C. Alineación oficial del equipo 'Belenibez F.C.' en el partido 3 - 2 Los Pirellis FC Alineación oficial del equipo 'Los Pirellis FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,8 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Belenibez F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 37 (Gol de penalti): Després de 37 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Belenibez, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Zeian Gartziandia de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 els aficionats van embogir quan en Mauro Molero va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Belenibez.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Germinal Curtichs quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Florentino Durán de Belenibez va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Pirellis FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 22, en Santiago Valencina la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Xacobo Vilas que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Damián Sahuquillo va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Damián Sahuquillo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luigi Maria Papalia va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 36 de joc.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pirellis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Stoyne Bakalov va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Al minut 11, Zelai Goñi de Pirellis es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.