Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teiponcitos United (1592074) - Real Janamon (995997) » 558736645: T49/J5/VIII

Liga 558736645 Información oficial sobre el partido 558736645 en Hattrick

19.03.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / VIII.1384 (178927)

Associazione Sportiva del Calcio Milanes Alineación oficial del equipo 'Associazione Sportiva del  Calcio Milanes' en el partido 1 - 3 Real Janamon Alineación oficial del equipo 'Real Janamon' en el partido
0 - 1 Sebastià Bru (21')
0 - 2 Pol Batllosera (38')
Rafael Asensi (41') 1 - 2
1 - 3 Gonzalo Cabestany (70')
Associazione Sportiva del Calcio Milanes Alineación oficial del equipo 'Associazione Sportiva del  Calcio Milanes' en el partido 1 - 3 Real Janamon Alineación oficial del equipo 'Real Janamon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Associazione Sportiva del Calcio Milanes Alineación oficial del equipo 'Associazione Sportiva del  Calcio Milanes' en el partido 4 - 1 Real Janamon Alineación oficial del equipo 'Real Janamon' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Associazione Sportiva del Calcio Milanes

Goles Goles

  • 109 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Rodrigo Castejón es va complicar la vida al minut 38 intentant esquivar Pol Batllosera en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Janamon, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 102 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Als 41 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Associazione va acabar amb la pilota als peus de Rafael Asensi que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Associazione per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Sergio Lazo Ramos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Mauro González va estar a punt de marcar al minut 34 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 48, el Associazione estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Pedro Chopieta va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Associazione Reyes Abbiati quasi va assolir l'empat al minut 52 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Rafael Asensi no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Orkatz Olealdekoa no oblidarà el que li va passar durant el minut 75. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Mauro González no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Real Janamon

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sebastià Bru va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 70 de partit va donar a Janamon l'avantatge per 1 - 3. Gonzalo Cabestany en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Janamon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gonzalo Cabestany va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Cabestany de Janamon es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rubén Muñoz Rubio de Janamon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sebastià Bru de Janamon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.