Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The king of the market (795541) - Skyfly Balompie (1591458) » 558733391: T49/J4/VIII

Liga 558733391 Información oficial sobre el partido 558733391 en Hattrick

12.03.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VIII.1326 (178869)

Cholistas Alineación oficial del equipo 'Cholistas' en el partido 0 - 2 Skyfly Balompie Alineación oficial del equipo 'Skyfly Balompie' en el partido
0 - 1 Alaman Larragorri (15')
0 - 2 Serafí Gironella (31')
Cholistas Alineación oficial del equipo 'Cholistas' en el partido 0 - 2 Skyfly Balompie Alineación oficial del equipo 'Skyfly Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cholistas Alineación oficial del equipo 'Cholistas' en el partido 3 - 1 Skyfly Balompie Alineación oficial del equipo 'Skyfly Balompie' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cholistas

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Jan Falgàs va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 27, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Carlos Hernán Settier no oblidarà el que li va passar durant el minut 83. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cholistas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Francisco Elorrieta, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 63 (Lesión grave): Després de 63 minuts, Cholistas va veure com el seu jugador José Hilera havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Luis Navarro entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a José Hilera no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Leoncio Cerqueira, que no va rendir al seu nivell habitual.

Skyfly Balompie

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, Alaman Larragorri de Balompie va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Serafí Gironella de Balompie l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 31 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Leoncio Cerqueira va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 32 de joc.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Jesús Facio va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Balompie que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Balompie quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ricardo Pedraza va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Sixte Xixons va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.