Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Limanes (1432572) - Vikings on a trip (1600921) » 558733388: T49/J2/VIII

Liga 558733388 Información oficial sobre el partido 558733388 en Hattrick

27.02.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 2 / VIII.1326 (178869)

Limanes Alineación oficial del equipo 'Limanes' en el partido 0 - 2 Vikings on a trip Alineación oficial del equipo 'Vikings on a trip' en el partido
0 - 1 Alfonso Sancerre (19')
0 - 2 Ghani Nadifi (68')
Limanes Alineación oficial del equipo 'Limanes' en el partido 0 - 2 Vikings on a trip Alineación oficial del equipo 'Vikings on a trip' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Limanes Alineación oficial del equipo 'Limanes' en el partido 1 - 1 Vikings on a trip Alineación oficial del equipo 'Vikings on a trip' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Limanes

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Roberto Alférez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Iván Caloca va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Limanes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Dermot Wright va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): El jugador de Limanes Ganiz Intxastoi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Tomás Caldebarcos va entrar en el seu lloc.

Vikings on a trip

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Limanes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alfonso Sancerre la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del VoT es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 19.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, VoT va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ghani Nadifi, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 20 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): VoT va ser a punt de marcar al minut 20, quan el seu jugador León da Viña va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jan Savalls al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ghani Nadifi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Rafael Gandía va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 49, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): VoT quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Roberto Belda Pérez-Pedrero va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfonso Sancerre es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bruno Iribarren.