Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Deportivo Espanyol de Montj (1456636) - Petunioss (1369605) » 558729881: T49/J8/VIII

Liga 558729881 Información oficial sobre el partido 558729881 en Hattrick

09.04.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / VIII.1263 (178806)

Real Club Deportivo Espanyol de Montj Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Espanyol de Montj' en el partido 1 - 3 Alerta Navia Alineación oficial del equipo 'Alerta Navia' en el partido
0 - 1 Josep Badia (6')
Antxoritz Aldakurru (16') 1 - 1
1 - 2 Àlex Forn (29')
1 - 3 Pablo Gual (68')
Real Club Deportivo Espanyol de Montj Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Espanyol de Montj' en el partido 1 - 3 Alerta Navia Alineación oficial del equipo 'Alerta Navia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Club Deportivo Espanyol de Montj Alineación oficial del equipo 'Real Club Deportivo Espanyol de Montj' en el partido 2 - 3 Alerta Navia Alineación oficial del equipo 'Alerta Navia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,7 % 72,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Deportivo Espanyol de Montj

Goles Goles

  • 113 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16, Deportivo aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Antxoritz Aldakurru va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 32 minuts, en Antxoritz Aldakurru no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Deportivo Óscar Barú quasi va assolir l'empat al minut 33 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 el Deportivo va posar setge sobre la defensa central visitant però en José Vicente Matienzo no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Jordi Pach de Deportivo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 54, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Pedro Toro de Deportivo va intentar batre la porteria rival al minut 56 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Francisco Montiel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que José Vicente Matienzo tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Alerta Navia

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Alerta va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Tomás Blanco, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Josep Badia que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Passats 29 minuts de partit, Alerta es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Àlex Forn es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Alerta per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 68. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Pablo Gual. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos Manuel Sabando. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Àlex Forn va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Gual de Alerta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 30 de partit, quan un jugador de Alerta, en Óscar Montufar, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.