Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borussia de Donut (48126) - UD Mostoles (308011) » 558726223: T49/J3/VIII

Liga 558726223 Información oficial sobre el partido 558726223 en Hattrick

05.03.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / VIII.1198 (178741)

Borussia de Donut Alineación oficial del equipo 'Borussia de Donut' en el partido 2 - 0 UD Mostoles Alineación oficial del equipo 'UD Mostoles' en el partido
Blas Frago (35') 1 - 0
Carlos Rincon Ramos (36') 2 - 0
Borussia de Donut Alineación oficial del equipo 'Borussia de Donut' en el partido 2 - 0 UD Mostoles Alineación oficial del equipo 'UD Mostoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Borussia de Donut Alineación oficial del equipo 'Borussia de Donut' en el partido 2 - 2 UD Mostoles Alineación oficial del equipo 'UD Mostoles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,5 % 40,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia de Donut

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Borussia s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Blas Frago per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Borussia va augmentar la diferència quan Carlos Rincon Ramos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Carlos Rincon Ramos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carlos Rincon Ramos de Borussia va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Matías Torres Calderón que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Borussia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Blas Frago va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Vicente Garret gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Illari Antzin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Joaquín Salvador Ozores de Borussia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vicente Garret es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

UD Mostoles

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Patricio Romay ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Daniel Tortosa va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 43 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Sergi Montagud amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 68, quan un error defensiu va deixar Paco Velázquez completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Patricio Romay ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 78 en Norbert Albors va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Sergio Peláez va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patricio Romay.