Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Metropol deportivo (774019) - Carrillo FC (492850) » 558722412: T49/J3/VIII

Liga 558722412 Información oficial sobre el partido 558722412 en Hattrick

05.03.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / VIII.1130 (178673)

Metropol deportivo Alineación oficial del equipo 'Metropol deportivo' en el partido 4 - 0 Carrillo FC Alineación oficial del equipo 'Carrillo FC' en el partido
Juan Luis Font (5') 1 - 0
Artur Inagorri (32') 2 - 0
Fèlix Brunet (41') 3 - 0
Raül Milian (69') 4 - 0
Metropol deportivo Alineación oficial del equipo 'Metropol deportivo' en el partido 4 - 0 Carrillo FC Alineación oficial del equipo 'Carrillo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Metropol deportivo Alineación oficial del equipo 'Metropol deportivo' en el partido 3 - 0 Carrillo FC Alineación oficial del equipo 'Carrillo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metropol deportivo

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Al minut 5 l'àrbitre va premiar deportivo amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Juan Luis Font va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de deportivo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Artur Inagorri progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): deportivo va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Javier Comyn, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fèlix Brunet que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raül Milian es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): Al minut 79, Juan Luis Font gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Perales de deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Santiago Ustara de deportivo va abandonar el terreny de joc després de 31 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raül Milian va entrar en el seu lloc.

Carrillo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Carrillo van seguir progressant per la banda dreta. Juan Lara Parreño va tenir la seva oportunitat al minut 33, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Mario Rodrigo Antayo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alberto Perales no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ramon Ruaix estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Francisco Vitre de Carrillo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Juan Lara Parreño va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.