Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Squarers (437626) - Oviedo Hacky Club (1436362) » 558719717: T49/J1/VIII

Liga 558719717 Información oficial sobre el partido 558719717 en Hattrick

20.02.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / VIII.1082 (178625)

Real Squarers Alineación oficial del equipo 'Real Squarers' en el partido 0 - 1 Oviedo Hacky Club Alineación oficial del equipo 'Oviedo Hacky Club' en el partido
0 - 1 Felicio Fuentes Albar (39')
Real Squarers Alineación oficial del equipo 'Real Squarers' en el partido 0 - 1 Oviedo Hacky Club Alineación oficial del equipo 'Oviedo Hacky Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Squarers Alineación oficial del equipo 'Real Squarers' en el partido 2 - 0 Oviedo Hacky Club Alineación oficial del equipo 'Oviedo Hacky Club' en el partido
Tiene mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Squarers

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Squarers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ildefonso Várez en un 1 contra 1 amb el porter Jon Beamurgia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En David Estelrich va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): David Armendáriz de Squarers va intentar batre la porteria rival al minut 53 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Squarers enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en David Estelrich va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 el Squarers va posar setge sobre la defensa central visitant però en Luis Huyarramendia no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Manuel Navarra de Squarers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Oviedo Hacky Club

Goles Goles

  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): El porter de Oviedo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Felicio Fuentes Albar va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Danilo Jaquinot de Oviedo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Harkaitz Larramendi va prendre el seu rol al minut 34.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Harkaitz Larramendi, que no va rendir al seu nivell habitual.