Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Charakey FC (314402) - Vileros Lokos F.C. (1370466) » 558717157: T49/J5/VIII

Liga 558717157 Información oficial sobre el partido 558717157 en Hattrick

19.03.2016 15:15:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / VIII.1036 (178579)

Alrevés Alineación oficial del equipo 'Alrevés' en el partido 3 - 3 Vileros Lokos F.C. Alineación oficial del equipo 'Vileros Lokos F.C.' en el partido
Andrei Băltăreţu (26') 1 - 0
1 - 1 Iliya Getov (35')
Andrei Băltăreţu (85') 2 - 1
2 - 2 Alejandro Conalos (87')
2 - 3 Alfonso Olmo Cañas (89')
César Otero (89') 3 - 3
Alrevés Alineación oficial del equipo 'Alrevés' en el partido 3 - 3 Vileros Lokos F.C. Alineación oficial del equipo 'Vileros Lokos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alrevés Alineación oficial del equipo 'Alrevés' en el partido 3 - 1 Vileros Lokos F.C. Alineación oficial del equipo 'Vileros Lokos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,5 % 7,6 % 21,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alrevés

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Andrei Băltăreţu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Alrevés.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Alrevés van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andrei Băltăreţu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): César Otero s'emportà una gran ovació del públic local al minut 89, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Miguel Ángel García de Barbón de Alrevés va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Carlos Navarro al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tomás Gorosabel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Joel Casajuana va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alrevés se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Andrei Băltăreţu de Alrevés gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Salvador Dicastillo de Alrevés va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 88 (Evento clima: sol, OK técnico): En Tomás Gorosabel va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Alberto Gavín va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Vileros Lokos F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Iliya Getov va marcar al minut 35 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Alejandro Conalos que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alfonso Olmo Cañas quedar desmarcat i marcar per a Vileros al minut 89. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Miguel Ángel García de Barbón va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Petre Checheriţă va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan Carlos Navarro.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Iliya Getov de Vileros va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Marius-Ioan Vătămănelu va prendre el seu rol al minut 37.