Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Maldinon (308793) - Los Boliches C.F (313214) » 558713427: T49/J10/VIII

Liga 558713427 Información oficial sobre el partido 558713427 en Hattrick

23.04.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / VIII.969 (54770)

golassosss Alineación oficial del equipo 'golassosss' en el partido 4 - 1 Los Boliches C.F Alineación oficial del equipo 'Los Boliches C.F' en el partido
0 - 1 Rafael Falas (24')
Halcón Peinado (59') 1 - 1
Antonio Santolo (63') 2 - 1
Antonio Santolo (76') 3 - 1
Halcón Peinado (80') 4 - 1
golassosss Alineación oficial del equipo 'golassosss' en el partido 4 - 1 Los Boliches C.F Alineación oficial del equipo 'Los Boliches C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
golassosss Alineación oficial del equipo 'golassosss' en el partido 4 - 0 Los Boliches C.F Alineación oficial del equipo 'Los Boliches C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

golassosss

Goles Goles

  • 110 Minuto 59 (Gol de falta): Al minut 59, golassosss van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Halcón Peinado va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): golassosss prenia la batuta de l'encontre al minut 63, quan en Antonio Santolo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): En Alfredo Ibañez Aedo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Antonio Santolo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Halcón Peinado va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 80 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ifixenio Cal va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Francisco Desportell va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 30 minuts, en Ifixenio Cal no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Paco Leiva de golassosss va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mauro Serrano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Halcón Peinado va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de golassosss es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Los Boliches C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Rafael Falas va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Francisco Pérez Jiménez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Boliches al minut 7.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Rafael Falas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 23 en Baraquiel Gómez de Alba ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Rafael Falas el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Boliches va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ròmul Bargans, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ròmul Bargans de Boliches amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Eufrasio Ocio s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Rafael Falas de Boliches va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Beñat Ubani va prendre el seu rol al minut 69.