Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sansil (440614) - Dinamo de Poblenou (991041) » 558712826: T49/J14/VIII

Liga 558712826 Información oficial sobre el partido 558712826 en Hattrick

21.05.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / VIII.958 (54759)

InvictumVII Alineación oficial del equipo 'InvictumVII' en el partido 6 - 1 Dinamo de Poblenou Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Poblenou' en el partido
0 - 1 Miguel Viergol (24')
Óscar Callero (27') 1 - 1
Pablo Vergara (33') 2 - 1
Pablo Córcoles (56') 3 - 1
Pablo Córcoles (84') 4 - 1
Miguel Ángel Álvarez (88') 5 - 1
Pablo Córcoles (88') 6 - 1
InvictumVII Alineación oficial del equipo 'InvictumVII' en el partido 6 - 1 Dinamo de Poblenou Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Poblenou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
InvictumVII Alineación oficial del equipo 'InvictumVII' en el partido 6 - 1 Dinamo de Poblenou Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Poblenou' en el partido
Tiene un resultado normal 6.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

InvictumVII

Goles Goles

  • 114 Minuto 27 (Gol de penalti): Després de 27 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al InvictumVII, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Óscar Callero de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 33 gràcies a la jugada de Pablo Vergara, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pablo Córcoles va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): InvictumVII va augmentar la diferència quan Pablo Córcoles no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miguel Ángel Álvarez es va introduir dins la defensa central al minut 88, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de InvictumVII va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pablo Córcoles progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Maurizio Restelli va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pablo Córcoles! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pablo Córcoles. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Pablo Vergara va entorpir al marcador d'en Raúl Velázquez per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Ángel Álvarez de InvictumVII va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pol Ferrís.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Velázquez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Dinamo de Poblenou

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): En Miguel Viergol va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Jesús Covarrubias de Poblenou va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82, Félix Navarro de Poblenou es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87 de partit, el jugador Miguel Sáenz Aragón de Poblenou es va lesionar lleugerament però va poder continuar.