Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MORENA ZARAGOZA LAURA (1594094) - Storm C.F (1335920) » 558712480: T49/J12/VIII

Liga 558712480 Información oficial sobre el partido 558712480 en Hattrick

07.05.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / VIII.952 (54753)

Gimnastic De Tarragona SAD Alineación oficial del equipo 'Gimnastic De Tarragona SAD' en el partido 7 - 4 PiRiN_Team Alineación oficial del equipo 'PiRiN_Team' en el partido
Sergio Gradín (18') 1 - 0
1 - 1 David Llucià (31')
1 - 2 José Cubells (32')
Damià Arché (52') 2 - 2
2 - 3 Luis Víctor Baío (80')
Simeón Loira (83') 3 - 3
3 - 4 Gaizko Leonisena (87')
Antonio Pellicer (88') 4 - 4
Francesc Josep Gaseni (89') 5 - 4
Sergio Gradín (89') 6 - 4
Marc Julve (89') 7 - 4
Gimnastic De Tarragona SAD Alineación oficial del equipo 'Gimnastic De Tarragona SAD' en el partido 7 - 4 PiRiN_Team Alineación oficial del equipo 'PiRiN_Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gimnastic De Tarragona SAD Alineación oficial del equipo 'Gimnastic De Tarragona SAD' en el partido 2 - 3 PiRiN_Team Alineación oficial del equipo 'PiRiN_Team' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,0 % 77,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimnastic De Tarragona SAD

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Nastic el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sergio Gradín va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Damià Arché s'emportà una gran ovació del públic local al minut 52, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Nastic una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Simeón Loira, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 83.
  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Nastic equilibrava la balança al minut 88. En Antonio Pellicer, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 5 - 4. L'autor del gol per a Nastic va ser Francesc Josep Gaseni.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Sergio Gradín va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 89 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 4.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Nastic va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marc Julve va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 7 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Simeón Loira va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Francesc Josep Gaseni ocupà el lloc d'en Jaime Estacasolos al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Nastic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

PiRiN_Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en David Llucià per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a PiRiN_Team prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en José Cubells.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): PiRiN_Team va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 80. Luis Víctor Baío va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 117 Minuto 87 (Gol evento especial cansancio): Un Sergio Gradín visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del PiRiN_Team Gaizko Leonisena que, sol davant el porter, va deixar el marcador 3 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del PiRiN_Team van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kevin Cabañero, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Víctor Manuel Capuchines va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 43, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José Cubells va intentar anar-se'n per velocitat al minut 62 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Llucià de PiRiN_Team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kevin Cabañero de PiRiN_Team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 55 (Lesión grave): Després de 55 minuts, PiRiN_Team va veure com el seu jugador Dino Fernández Folguera havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Luis Víctor Baío entraria per ocupar el seu lloc.