Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tenique Real Club (1436636) - Oldman Pathetic (1579413) » 558712362: T49/J10/VIII

Liga 558712362 Información oficial sobre el partido 558712362 en Hattrick

23.04.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / VIII.950 (54751)

Tenique Real Club Alineación oficial del equipo 'Tenique Real Club' en el partido 0 - 1 Los Cukis FC Alineación oficial del equipo 'Los Cukis FC' en el partido
0 - 1 Ignasi Enguídanos (36')
Tenique Real Club Alineación oficial del equipo 'Tenique Real Club' en el partido 0 - 1 Los Cukis FC Alineación oficial del equipo 'Los Cukis FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tenique Real Club Alineación oficial del equipo 'Tenique Real Club' en el partido 1 - 4 Los Cukis FC Alineación oficial del equipo 'Los Cukis FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenique Real Club

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jaime Garaita va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 4 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Pedro Luis Forcadell de TeRC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Bellver de TeRC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Horacio Eslava es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Javier Granyena semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Los Cukis FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ignasi Enguídanos que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Cukis.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Jaime Garaita va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ignasi Enguídanos que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Cukis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Gurbitz Arandonagoitia va quedar-se sol davant el porter Horacio Eslava, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cukis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carlos Millau, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gregorio Lamas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matt Harte.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Al minut 18, Andreu Riera de Cukis es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 66 (Lesión): Ignasi Enguídanos no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Juan Antonio Espalter.