Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Països Catalans Team (122858) - Salariedfc (489086) » 558703170: T49/J8/VIII

Liga 558703170 Información oficial sobre el partido 558703170 en Hattrick

09.04.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / VIII.786 (54587)

F,C.Barcelona Alineación oficial del equipo 'F,C.Barcelona' en el partido 0 - 5 Eurocat Gelida CF Alineación oficial del equipo 'Eurocat Gelida CF' en el partido
0 - 1 Antón Villarmea (7')
0 - 2 Ignacio Bello (17')
0 - 3 Ignacio Bello (36')
0 - 4 Arturo de Minaya (62')
0 - 5 Leoncio Aceña López (64')
F,C.Barcelona Alineación oficial del equipo 'F,C.Barcelona' en el partido 0 - 5 Eurocat Gelida CF Alineación oficial del equipo 'Eurocat Gelida CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F,C.Barcelona Alineación oficial del equipo 'F,C.Barcelona' en el partido 2 - 4 Eurocat Gelida CF Alineación oficial del equipo 'Eurocat Gelida CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F,C.Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Rafael Aretio no oblidarà el que li va passar durant el minut 20. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al 50, Rafael Aretio hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Jorge Vázquez. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Diego Humana, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Pedroso.
  • 512 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56 de partit, Ignacio Pedroso de F,C.Barcelona va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 8 (Lesión grave): Després de 8 minuts, F,C.Barcelona va veure com el seu jugador Kiriam Peña havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Daniel del Arroyo entraria per ocupar el seu lloc.

Eurocat Gelida CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Eurocat va ser finalitzada des de l'esquerra per Antón Villarmea al minut 7. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 17, Eurocat va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ignacio Bello.
  • 180 Minuto 36 (Gol de falta): Ignacio Bello va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Eurocat gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Arturo De Minaya de Eurocat va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 62. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Leoncio Aceña López de Eurocat l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 64 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Arturo De Minaya va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Luis Charino va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Arturo De Minaya, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Antón Villarmea va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Eurocat que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Després de 18 minuts jugats, Luis Miguel Desbach es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Xuan Alija.