Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Chipude (124206) - Huelva York (1588072) » 558701359: T49/J4/VIII

Liga 558701359 Información oficial sobre el partido 558701359 en Hattrick

12.03.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VIII.754 (54555)

S.D. Chipude Alineación oficial del equipo 'S.D. Chipude' en el partido 3 - 2 Huelva York Alineación oficial del equipo 'Huelva York' en el partido
Bonaventura Guxens (13') 1 - 0
1 - 1 Óscar Poves (23')
Víctor Corera (29') 2 - 1
Francisco Diáguez (38') 3 - 1
3 - 2 Tomás Ares Fernández (80')
S.D. Chipude Alineación oficial del equipo 'S.D. Chipude' en el partido 3 - 2 Huelva York Alineación oficial del equipo 'Huelva York' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
S.D. Chipude Alineación oficial del equipo 'S.D. Chipude' en el partido 3 - 1 Huelva York Alineación oficial del equipo 'Huelva York' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. Chipude

Goles Goles

  • 108 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible (general)): Víctor Corera de Chipude va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Bonaventura Guxens que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Chipude contenien la respiració mentre en Víctor Corera s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Chipude. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Francisco Diáguez xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Enrique Feo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de 蔡 (Cai) 安贤 (Anxian) va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jimmy Alvarez de Chipude va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Chipude van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Francisco Diáguez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alcher Eguiarte.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jimmy Alvarez, que no va rendir al seu nivell habitual.

Huelva York

Goles Goles

  • 160 Minuto 23 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Óscar Poves va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 23: 1 - 1.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): HuelvaYork van mostrar una bona compenetració quan al minut 80 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Tomás Ares Fernández va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Tomás Ares Fernández va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Daniele Facchetti.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Aritz Gualda va encarar al porter al 82, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Lanhoso es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.