Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real alvagar (435818) - TWRLELN F.C. (308786) » 558696369: T49/J3/VIII

Liga 558696369 Información oficial sobre el partido 558696369 en Hattrick

05.03.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / VIII.665 (54466)

real alvagar Alineación oficial del equipo 'real alvagar' en el partido 4 - 2 macarras de fuentes Alineación oficial del equipo 'macarras de fuentes' en el partido
Eugenio Caruso (20') 1 - 0
1 - 1 Felipe Trastemírez (47')
1 - 2 Felipe Trastemírez (63')
David Aguilera Vaqués (65') 2 - 2
Publio Cornelio Lobató (70') 3 - 2
Filemón Nabiza (78') 4 - 2
real alvagar Alineación oficial del equipo 'real alvagar' en el partido 4 - 2 macarras de fuentes Alineación oficial del equipo 'macarras de fuentes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real alvagar Alineación oficial del equipo 'real alvagar' en el partido 2 - 0 macarras de fuentes Alineación oficial del equipo 'macarras de fuentes' en el partido
Tiene suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real alvagar

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eugenio Caruso, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al alvagar una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En David Aguilera Vaqués, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 65.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 70 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Publio Cornelio Lobató llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, alvagar va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Filemón Nabiza, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de alvagar va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nacho Caballé, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): alvagar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Filemón Nabiza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Filemón Nabiza, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

macarras de fuentes

Goles Goles

  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en José Varela de macarras va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Felipe Trastemírez, que no va perdonar.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Chuaquín Macón va anar directament als peus de Felipe Trastemírez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Juan Salado va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del macarras que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Adrià Badet, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 12 de partit, quan un jugador de macarras, en 马 (Ma) 力雷 (Lilei), va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.