Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vecindario FC (314753) - All Ducks HSC (798039) » 558691788: T49/J5/VIII

Liga 558691788 Información oficial sobre el partido 558691788 en Hattrick

19.03.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / VIII.583 (54384)

TOKE FC Alineación oficial del equipo 'TOKE FC' en el partido 3 - 2 Zapato Estelar Alineación oficial del equipo 'Zapato Estelar' en el partido
Salmane Benjelloune (14') 1 - 0
1 - 1 Joaquim Xandre (24')
Francisco Chaves (47') 2 - 1
Daniel Maura (62') 3 - 1
3 - 2 Adrián Flórez (65')
TOKE FC Alineación oficial del equipo 'TOKE FC' en el partido 3 - 2 Zapato Estelar Alineación oficial del equipo 'Zapato Estelar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TOKE FC Alineación oficial del equipo 'TOKE FC' en el partido 3 - 1 Zapato Estelar Alineación oficial del equipo 'Zapato Estelar' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOKE FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Passats 14 minuts, Salmane Benjelloune, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. TOKE es posava per davant!
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): TOKE va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 47 Francisco Chaves va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Daniel Maura va augmentar l'avantatge de TOKE a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Miguel Botilla del TOKE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Salmane Benjelloune, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Daniel Maura per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ellis Curtis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Alejandro Campos gairebé va marcar per a TOKE des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cherardo Vargas.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Orozco de TOKE es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Salmane Benjelloune després que el jugador de TOKE li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Salmane Benjelloune. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Zapato Estelar

Goles Goles

  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): El jugador Joaquim Xandre de Estelar es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Estelar eren letals, i Adrián Flórez va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Adrián Flórez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 78 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Avelín Vigalondo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): Adrián Flórez va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jaume Piqué. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 75 (Evento clima: sol, OK técnico): Joaquim Xandre semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.