Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Martinelo (994835) - Team Velimelis (1432082) » 558683273: T49/J4/VIII

Liga 558683273 Información oficial sobre el partido 558683273 en Hattrick

12.03.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VIII.431 (54232)

Martinelo Alineación oficial del equipo 'Martinelo' en el partido 0 - 1 F.C. Sant Celoni Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Celoni' en el partido
0 - 1 Manu López Losada (68')
Martinelo Alineación oficial del equipo 'Martinelo' en el partido 0 - 1 F.C. Sant Celoni Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Celoni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Martinelo Alineación oficial del equipo 'Martinelo' en el partido 2 - 2 F.C. Sant Celoni Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Celoni' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 18,1 % 56,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Martinelo

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Nicolae-Radu Avramescu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Martinelo.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Pablo Celayanda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Martinelo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Martinelo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ernest Espuig en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Andía, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Ganeroitz Erripa va estar a punt d'empatar per a Martinelo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alberto Andía va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Sergio Zárraga de Martinelo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C. Sant Celoni

Goles Goles

  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 68, quan Manu López Losada va posar els visitants Celoni per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En José María Subirats va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Manu López Losada que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Celoni va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 65, quan Américo Baturro va quedar-se sol davant el porter Alberto Buenafuente, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Jirón Sietes de Celoni va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones