Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Rayo Egara (1418319) - Bocata de Frankfurt (124339) » 558682393: T49/J8/VIII

Liga 558682393 Información oficial sobre el partido 558682393 en Hattrick

09.04.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / VIII.415 (54216)

FC Rayo Egara Alineación oficial del equipo 'FC Rayo Egara' en el partido 1 - 0 CF Baix Llobregat Alineación oficial del equipo 'CF Baix Llobregat' en el partido
Josep Maria Bennàsar (81') 1 - 0
FC Rayo Egara Alineación oficial del equipo 'FC Rayo Egara' en el partido 1 - 0 CF Baix Llobregat Alineación oficial del equipo 'CF Baix Llobregat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Rayo Egara Alineación oficial del equipo 'FC Rayo Egara' en el partido 1 - 3 CF Baix Llobregat Alineación oficial del equipo 'CF Baix Llobregat' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Rayo Egara

Goles Goles

  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Corria el minut 81 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Josep Maria Bennàsar, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Egara va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Iñaki Loibe va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, José María Fernández Casal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però 钱 (Qian) 海力 (Haili) va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Carlos Vega Cárdenas de Egara la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Juan Sáenz Ruiz, de Egara, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Carlos Armero el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Javier Valenciano, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

CF Baix Llobregat

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Marcos Trueba va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Llobregat sortien al contraatac. La falta llançada per Máximo Cahorts va sortir força alta sense massa perill.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Llobregat va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Aliecer Aillón es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Raúl Granero va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Xavier Callau.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Llobregat va fer una substitució al minut 88. Alejandro Carlot va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Abdelwakil Ousmane.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Aliecer Aillón.