Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Toriellu FC (1414464) - FC Ketalona (989630) » 558678208: T49/J11/VIII

Liga 558678208 Información oficial sobre el partido 558678208 en Hattrick

30.04.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / VIII.340 (54141)

Robertinguer FC Alineación oficial del equipo 'Robertinguer FC' en el partido 0 - 1 makinas uda Alineación oficial del equipo 'makinas uda' en el partido
0 - 1 Giovanni Tambalo (89')
Robertinguer FC Alineación oficial del equipo 'Robertinguer FC' en el partido 0 - 1 makinas uda Alineación oficial del equipo 'makinas uda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Robertinguer FC Alineación oficial del equipo 'Robertinguer FC' en el partido 3 - 1 makinas uda Alineación oficial del equipo 'makinas uda' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robertinguer FC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Iago Adrián de los Ríos va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Aurelio Fumero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Josu Tejera va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Robertinguer va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Iago Adrián de los Ríos en un 1 contra 1 amb el porter Aurelio Fumero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Robertinguer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Daniel Miró Benítez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Aurelio Fumero.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Robertinguer Oriol Batllori quasi va assolir l'empat al minut 89 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 210 Minuto 89 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Samuel Menga quasi empata el partit per a Robertinguer, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Menga de Robertinguer es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Samuel Menga es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Guillermo Umanes no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

makinas uda

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del makinas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Giovanni Tambalo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Giovanni Tambalo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Corey Galbraith va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de makinas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Giovanni Tambalo va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Dominique Rufner, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.