Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nueva Barcelona (992300) - Lourido grande (1338620) » 558677615: T49/J3/VIII

Liga 558677615 Información oficial sobre el partido 558677615 en Hattrick

05.03.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / VIII.330 (54131)

Cimen Alineación oficial del equipo 'Cimen' en el partido 1 - 3 XeQBò Alineación oficial del equipo 'XeQBò' en el partido
Salusti Latxaga (7') 1 - 0
1 - 1 Hugo do Casal (33')
1 - 2 Pablo Regidor (83')
1 - 3 Alberto Murillo (84')
Cimen Alineación oficial del equipo 'Cimen' en el partido 1 - 3 XeQBò Alineación oficial del equipo 'XeQBò' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cimen Alineación oficial del equipo 'Cimen' en el partido 1 - 2 XeQBò Alineación oficial del equipo 'XeQBò' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,2 % 71,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cimen

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 7 minuts quan Ivan Lechev va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Salusti Latxaga, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cimen va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alejandro Rioja, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Salusti Latxaga gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Timoteu Alabart va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 es va veure una gran oportunitat per a Cimen per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Salusti Latxaga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al 85, Salusti Latxaga hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Timoteu Alabart. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iñaki Sigarroa de Cimen es va guanyar la targeta groga merescudament.

XeQBò

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Hugo do Casal va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de XeQBò i marcant el 1 - 1.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Sigismundo Murga és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Pablo Regidor perquè aconseguís el 1 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Alberto Murillo de XeQBò va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Francisco Forastero va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Mario Pedraza va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): XeQBò va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pau Ullastre va desviar el xut final de Hugo do Casal després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Salvador Gabarró de XeQBò es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.