Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

November Rains (489816) - Limodre F.C. (1595296) » 558673124: T49/J14/VIII

Liga 558673124 Información oficial sobre el partido 558673124 en Hattrick

21.05.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / VIII.249 (54050)

Racing de Parbayon Alineación oficial del equipo 'Racing de Parbayon' en el partido 0 - 1 Limodre F.C. Alineación oficial del equipo 'Limodre F.C.' en el partido
0 - 1 Manuel de Quiñones (29')
Racing de Parbayon Alineación oficial del equipo 'Racing de Parbayon' en el partido 0 - 1 Limodre F.C. Alineación oficial del equipo 'Limodre F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Racing de Parbayon Alineación oficial del equipo 'Racing de Parbayon' en el partido 6 - 0 Limodre F.C. Alineación oficial del equipo 'Limodre F.C.' en el partido
Está más tieso que su rival 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Parbayon

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nicola Furfaro va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Jaime Fantoni va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Tomas Agostinis hauria d'haver estat gol al minut 31 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Tomas Agostinis va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Hannes Kitzmueller va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 41, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 el Parbayon va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ralf Uwe Zillgit no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Friedl Bornheim quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Parbayon enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 el Parbayon va posar setge sobre la defensa central visitant però en Friedl Bornheim no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Friedl Bornheim de Parbayon es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Máximo Gobantes va sortir coix del terreny de joc, substituït per León Comiáns. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Manuel Ezquioga de Parbayon va abandonar el terreny de joc després de 66 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pedro Ahamdanech va entrar en el seu lloc.
  • 093 Minuto 78 (Lesión (no subst.)): Quan León Comiáns va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 78, Parbayon sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Mohammad Hajim ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Limodre F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Manuel de Quiñones va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 29.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Tanio Tous va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel de Quiñones.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Manuel de Quiñones se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Leopoldo Liguori s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tanio Tous es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Lucas Villamayor, en lloc de córrer, relliscava.