Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

valenciaCF MESTALLA (493174) - LosMerayos (796055) » 558673038: T49/J7/VIII

Liga 558673038 Información oficial sobre el partido 558673038 en Hattrick

02.04.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / VIII.248 (54049)

Iribar Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Iribar Futbol Club' en el partido 5 - 1 Atletico balouta Alineación oficial del equipo 'Atletico balouta' en el partido
0 - 1 Javier Urrea (18')
Goi Buztinzuriaga (23') 1 - 1
Alejandro Triana (54') 2 - 1
Óscar Echeandía (58') 3 - 1
Óscar Echeandía (69') 4 - 1
Francisco Escuer (79') 5 - 1
Iribar Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Iribar Futbol Club' en el partido 5 - 1 Atletico balouta Alineación oficial del equipo 'Atletico balouta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Iribar Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Iribar Futbol Club' en el partido 4 - 1 Atletico balouta Alineación oficial del equipo 'Atletico balouta' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iribar Futbol Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Goi Buztinzuriaga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Alejandro Triana va donar a Iribar un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Francisco Escuer va treure un córner llarg cap al segon pal que en Óscar Echeandía, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Óscar Echeandía va incrementar l'avantatge de Iribar amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Iribar i així augmentar el marcador a 5 - 1 als 79 minuts de joc. Mentre en Francisco Escuer el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Iribar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco Escuer en un 1 contra 1 amb el porter Manuel Pineda, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alejandro Triana va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Goi Buztinzuriaga de Iribar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Goi Buztinzuriaga va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Atletico balouta

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En Javier Urrea donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Diego Torres va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Carlos Cardoso no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alberto Noyola no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pedro Saenz Romero estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 64 (Tirita (médico)): Nico Hurmenta es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Era el minut 78 quan després d'una dura entrada, el jugador Diego Torres de Atletico s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.