Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ozeznoz Returns (994156) - LosMerayos (796055) » 558673024: T49/J4/VIII

Liga 558673024 Información oficial sobre el partido 558673024 en Hattrick

12.03.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VIII.248 (54049)

The Ambition FC Alineación oficial del equipo 'The Ambition FC' en el partido 3 - 2 Atletico balouta Alineación oficial del equipo 'Atletico balouta' en el partido
Gonzalo Madero (47') 1 - 0
Pompeu Artés (50') 2 - 0
2 - 1 Juan Javier Iguíñiz (61')
Jorge Malvaz (81') 3 - 1
3 - 2 Casandro Teijedo (85')
The Ambition FC Alineación oficial del equipo 'The Ambition FC' en el partido 3 - 2 Atletico balouta Alineación oficial del equipo 'Atletico balouta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Ambition FC Alineación oficial del equipo 'The Ambition FC' en el partido 3 - 0 Atletico balouta Alineación oficial del equipo 'Atletico balouta' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Ambition FC

Goles Goles

  • 136 Minuto 47 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Ignacio Chopieta s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Gonzalo Madero, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 0.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ambition pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pompeu Artés va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jorge Malvaz va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 81 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 18 (Ocasión evento especial): En Angel Aldaz va fer una ràpida incursió al minut 18, però en Javier Urrea no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Chakib Azoulay va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ambition se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Chakib Azoulay va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Angel Aldaz tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 304 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Jorge Malvaz que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Atletico balouta

Goles Goles

  • 152 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Juan Javier Iguíñiz va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Casandro Teijedo va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 85 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Torres, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Javier Urrea va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Gustavo Férez ocupà el lloc d'en Pedro Saenz Romero al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Atletico quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Després de 34 minuts jugats, Ildefontso Errekarte es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ignacio Chopieta.