Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LosMerayos (796055) - C. Deportivo Salvador (308232) » 558673009: T49/J1/VIII

Liga 558673009 Información oficial sobre el partido 558673009 en Hattrick

20.02.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / VIII.248 (54049)

Atletico balouta Alineación oficial del equipo 'Atletico balouta' en el partido 3 - 3 Pobla LLarga C.F. Alineación oficial del equipo 'Pobla LLarga C.F.' en el partido
0 - 1 韩 (Han) 恒南 (Hengnan) (29')
Diego Torres (39') 1 - 1
Juan Javier Iguíñiz (47') 2 - 1
2 - 2 Brandomil Argomoso (58')
Diego Torres (66') 3 - 2
3 - 3 Ignacio Serna Zuleta (70')
Atletico balouta Alineación oficial del equipo 'Atletico balouta' en el partido 3 - 3 Pobla LLarga C.F. Alineación oficial del equipo 'Pobla LLarga C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Atletico balouta Alineación oficial del equipo 'Atletico balouta' en el partido 6 - 3 Pobla LLarga C.F. Alineación oficial del equipo 'Pobla LLarga C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,9 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico balouta

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Atletico s'esgargamellaven dempeus per esperonar Diego Torres que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 39 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Atletico va ser Juan Javier Iguíñiz.
  • 105 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Diego Torres rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Anton Maria Òdena, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Ildefontso Errekarte del Atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ignacio Serna Zuleta va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Navarro de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Pobla LLarga C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): LLarga va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 29. 韩 (Han) 恒南 (Hengnan) va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 en Brandomil Argomoso va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ignacio Serna Zuleta per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Bran da Grela quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Manuel Pineda, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Àlex Mompo sol davant la porteria al minut 69, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pepe González-Cavada, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Serna Zuleta de LLarga es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.