Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

titotteam (1420381) - Raval C. F. (313039) » 558672586: T49/J6/VIII

Liga 558672586 Información oficial sobre el partido 558672586 en Hattrick

26.03.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VIII.240 (54041)

Vipren Team Alineación oficial del equipo 'Vipren Team' en el partido 2 - 3 Unió Deportiva Kortink Alineación oficial del equipo 'Unió Deportiva Kortink' en el partido
0 - 1 Carlos Aleixandre (12')
Ramón Alcañiz Gimeno (13') 1 - 1
1 - 2 Florin Sădeanu (37')
José Martínez (86') 2 - 2
2 - 3 Dan-Alex Gacea (88')
Vipren Team Alineación oficial del equipo 'Vipren Team' en el partido 2 - 3 Unió Deportiva Kortink Alineación oficial del equipo 'Unió Deportiva Kortink' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Vipren Team Alineación oficial del equipo 'Vipren Team' en el partido 3 - 5 Unió Deportiva Kortink Alineación oficial del equipo 'Unió Deportiva Kortink' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,9 % 3,4 % 78,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vipren Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ramón Alcañiz Gimeno va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 13.
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Vipren una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En José Martínez, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 el Vipren va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jaume Estellés no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaume Estellés de Vipren la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Ramón Alcañiz Gimeno de Vipren va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Juan Luis Villarreal semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Unió Deportiva Kortink

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Carlos Aleixandre que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 107 Minuto 37 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Florin Sădeanu! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 2.
  • 174 Minuto 88 (Gol de penalti): Dan-Alex Gacea va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 88 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Josep Chulià. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hossam Chawni va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Julio Veintimilla-Lillo de Deportiva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): En Manuel Marín Palacios de Deportiva va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Dani Farràs va prendre el seu rol al minut 2.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71 de partit, el jugador Josep Chulià de Deportiva es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Deportiva va fer una substitució al minut 84. Florin Sădeanu va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Aquilino Lemos.
  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Ernesto Alcover, de Deportiva, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Daniel Holircă el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Josep Maria Balaguer que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.
  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Dani Farràs ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.