Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La chica de Azul (313475) - Tresjuncos FC (1594746) » 558657739: T49/J4/VII

Liga 558657739 Información oficial sobre el partido 558657739 en Hattrick

12.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VII.999 (39035)

MooRee TeeaaM CF Alineación oficial del equipo 'MooRee TeeaaM CF' en el partido 0 - 2 la paradika cf Alineación oficial del equipo 'la paradika cf' en el partido
0 - 1 Vicente De Brigard (6')
0 - 2 郑 (Zheng) 伟利 (Weili) (27')
MooRee TeeaaM CF Alineación oficial del equipo 'MooRee TeeaaM CF' en el partido 0 - 2 la paradika cf Alineación oficial del equipo 'la paradika cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MooRee TeeaaM CF Alineación oficial del equipo 'MooRee TeeaaM CF' en el partido 0 - 1 la paradika cf Alineación oficial del equipo 'la paradika cf' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MooRee TeeaaM CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Hernán Marí va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MooRee que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del MooRee sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Zeltso Etxe, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Diego Mari Rosales que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

la paradika cf

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del paradika va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Vicente De Brigard, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En 郑 (Zheng) 伟利 (Weili) va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del paradika van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vicente De Brigard, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de paradika a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Julián Araguzo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, 郑 (Zheng) 伟利 (Weili) de paradika va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.