Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baezs CF (772657) - Atlètic Club Alcoletge (438162) » 558656463: T49/J7/VII

Liga 558656463 Información oficial sobre el partido 558656463 en Hattrick

02.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / VII.976 (39012)

Futbol Club Babalocos Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Babalocos' en el partido 2 - 2 PEC Zwolle FC Alineación oficial del equipo 'PEC Zwolle FC' en el partido
Chiscu Picatoste (38') 1 - 0
1 - 1 Dániel Kriska (39')
Gumersindo Martínez Sánchez (49') 2 - 1
2 - 2 Johst Mielenz-Cornils (74')
Futbol Club Babalocos Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Babalocos' en el partido 2 - 2 PEC Zwolle FC Alineación oficial del equipo 'PEC Zwolle FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Futbol Club Babalocos Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Babalocos' en el partido 3 - 1 PEC Zwolle FC Alineación oficial del equipo 'PEC Zwolle FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Babalocos

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Babalocos contenien la respiració mentre en Chiscu Picatoste s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gumersindo Martínez Sánchez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Babalocos es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Babalocos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan 范 (Fan) 恒雄 (Hengxiong) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Babalocos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 范 (Fan) 恒雄 (Hengxiong) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Babalocos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Dorel Sălătioan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Babalocos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Félix Torres Nievas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Babalocos.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Axel Muñoz.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, 范 (Fan) 恒雄 (Hengxiong) de Babalocos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Francés Xavier Caula de Babalocos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jesús Hocera va prendre el seu rol al minut 73.

PEC Zwolle FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Dániel Kriska va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 39.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Johst Mielenz-Cornils per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Zwolle al minut 26, però el xut de Txema Fornoz va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Sep Jeandrain de Zwolle va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 17 (Tirita (médico)): Sep Jeandrain va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Zwolle es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.