Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Easy win (1414694) - Sir FoFo F.C. (775222) » 558654373: T49/J3/VII

Liga 558654373 Información oficial sobre el partido 558654373 en Hattrick

05.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / VII.939 (38975)

dieciocho team Alineación oficial del equipo 'dieciocho team' en el partido 0 - 3 Sir FoFo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sir FoFo F.C.' en el partido
0 - 1 Róbert Tóth (12')
0 - 2 Moisés Moreno Pidal (21')
0 - 3 Sergio Martínez Rico (25')
dieciocho team Alineación oficial del equipo 'dieciocho team' en el partido 0 - 3 Sir FoFo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sir FoFo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
dieciocho team Alineación oficial del equipo 'dieciocho team' en el partido 1 - 4 Sir FoFo F.C. Alineación oficial del equipo 'Sir FoFo F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dieciocho team

Sir FoFo F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, FoFo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Róbert Tóth es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Sergio Martínez Rico va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de FoFo, Moisés Moreno Pidal, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sergio Martínez Rico de FoFo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 25 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Altzibar Kareaga després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nicanor Soto Medina va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Diego Delaunet, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Diego Delaunet va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FoFo, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Chris Mesuere va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Róbert Tóth de FoFo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Sergio Martínez Rico de FoFo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Adam Wernecki, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Moisés Moreno Pidal no era cap impediment.