Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ari27 (486863) - Camp de Morvedre (311526) » 558653110: T49/J9/VII

Liga 558653110 Información oficial sobre el partido 558653110 en Hattrick

16.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / VII.916 (38952)

benimamet.team Alineación oficial del equipo 'benimamet.team' en el partido 2 - 4 F.C. Malditos Alineación oficial del equipo 'F.C. Malditos' en el partido
0 - 1 Óscar Sánchez (6')
Daniel Pfeffer (7') 1 - 1
1 - 2 Josep Maria Pifarré (71')
1 - 3 Simón Malpaso (77')
1 - 4 Carlos Sánchez (83')
Matteo Congedo (87') 2 - 4
benimamet.team Alineación oficial del equipo 'benimamet.team' en el partido 2 - 4 F.C. Malditos Alineación oficial del equipo 'F.C. Malditos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
benimamet.team Alineación oficial del equipo 'benimamet.team' en el partido 3 - 1 F.C. Malditos Alineación oficial del equipo 'F.C. Malditos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

benimamet.team

Goles Goles

  • 114 Minuto 7 (Gol de penalti): Al minut 7, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Daniel Pfeffer no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de benimamet.team per la dreta va donar com a resultat un gol de Matteo Congedo al minut 87 que reduïa la distància a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Matthias Klöckner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de benimamet.team se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a benimamet.team per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jan Bartuzi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Tiziano Filattiera no va entrar per centímetres.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): El jugador de benimamet.team Davey Cornil va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Otávio Scarpini va entrar en el seu lloc.

F.C. Malditos

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Óscar Sánchez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Malditos.
  • 174 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Josep Maria Pifarré va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Simón Malpaso va augmentar l'avantatge de Malditos a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Carlos Sánchez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tiziano Filattiera no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Josep Maria Pifarré estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Robert Dybał, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però 范 (Fan) 超隆 (Chaolong) no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Carlos Sánchez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87, Josep Maria Pifarré de Malditos va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones