Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puig-reig CF (801696) - sirajana (311542) » 558651465: T49/J4/VII

Liga 558651465 Información oficial sobre el partido 558651465 en Hattrick

12.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VII.887 (38923)

F.C Ciudad Encantada Alineación oficial del equipo 'F.C Ciudad Encantada' en el partido 3 - 1 Somos Casta FC Alineación oficial del equipo 'Somos Casta FC' en el partido
Gianfranco Lavezzi (60') 1 - 0
1 - 1 Hortensio Ezquer (61')
Gianfranco Lavezzi (80') 2 - 1
Samuel Tent (81') 3 - 1
F.C Ciudad Encantada Alineación oficial del equipo 'F.C Ciudad Encantada' en el partido 3 - 1 Somos Casta FC Alineación oficial del equipo 'Somos Casta FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Ciudad Encantada Alineación oficial del equipo 'F.C Ciudad Encantada' en el partido 1 - 1 Somos Casta FC Alineación oficial del equipo 'Somos Casta FC' en el partido
Tiene suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Ciudad Encantada

Goles Goles

  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Encantada contenien la respiració mentre en Gianfranco Lavezzi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Miquel Rifer va anar a parar al cap de Gianfranco Lavezzi que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Encantada el 2 - 1.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Encantada. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Samuel Tent xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Samuel Tent va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El Encantada va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Aridami Arzalluz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Miller va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aridami Arzalluz de Encantada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niklas Ehnbom de Encantada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de Encantada, en Jaime García, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Somos Casta FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 61 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Hortensio Ezquer.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): El Somos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 35 amb un llançament de falta perillós. En Carlos Bardolet però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Niklas Ehnbom haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Somos al minut 43.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Somos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 50, però el xut de Miguel Solana des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Solana de Somos es va guanyar la targeta groga merescudament.