Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cañoneros C.F. (775219) - zerbizio (1583466) » 558646218: T49/J8/VII

Liga 558646218 Información oficial sobre el partido 558646218 en Hattrick

09.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / VII.793 (38829)

SHALCKETEMETO Alineación oficial del equipo 'SHALCKETEMETO' en el partido 2 - 1 Unión Sevilla Alineación oficial del equipo 'Unión Sevilla' en el partido
Daniel Lacalle Cuvillo (32') 1 - 0
1 - 1 Pedro Xavier (47')
Daniel Lacalle Cuvillo (62') 2 - 1
SHALCKETEMETO Alineación oficial del equipo 'SHALCKETEMETO' en el partido 2 - 1 Unión Sevilla Alineación oficial del equipo 'Unión Sevilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SHALCKETEMETO Alineación oficial del equipo 'SHALCKETEMETO' en el partido 1 - 3 Unión Sevilla Alineación oficial del equipo 'Unión Sevilla' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SHALCKETEMETO

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Corria el minut 32, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. SHALCKETEMETO s'avançava en el marcador després que en Daniel Lacalle Cuvillo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 124 Minuto 62 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 62 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Daniel Lacalle Cuvillo. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): SHALCKETEMETO va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 49 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Javier Foncueva ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Salva Bidaurrazaga va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Javier Foncueva va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón Portal de SHALCKETEMETO es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 59 (Tirita (médico)): Fèlix Sariol va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): SHALCKETEMETO va fer una substitució al minut 78. Fèlix Sariol va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Lluís Moliner.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Manuel Pareja se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Santiago Frometa ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Unión Sevilla

Goles Goles

  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, Paco Villapún va pentinar un córner cap al segon pal que Pedro Xavier va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Francisco Ignacio Tormo va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sevilla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Francisco Ignacio Tormo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Ventura Breogán al minut 75 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Ignacio Tormo de Sevilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dalmau Rosell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Luis Girón Téllez de Sevilla va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonio Navarro va prendre el seu rol al minut 82.