Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Panathimancos (492359) - Navarricos (1590273) » 558645909: T49/J1/VII

Liga 558645909 Información oficial sobre el partido 558645909 en Hattrick

20.02.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / VII.788 (38824)

Guillotine Team Alineación oficial del equipo 'Guillotine Team' en el partido 2 - 2 C.F Calahorra Alineación oficial del equipo 'C.F Calahorra' en el partido
Pedro Salazar (9') 1 - 0
1 - 1 Hugo Dammeier (30')
Rodolfo Valenzuela Hita (42') 2 - 1
2 - 2 Yapci Aretio (83')
Guillotine Team Alineación oficial del equipo 'Guillotine Team' en el partido 2 - 2 C.F Calahorra Alineación oficial del equipo 'C.F Calahorra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guillotine Team Alineación oficial del equipo 'Guillotine Team' en el partido 2 - 1 C.F Calahorra Alineación oficial del equipo 'C.F Calahorra' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guillotine Team

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): Guillotine va agafar avantatge al minut 9 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Pedro Salazar fent així el 1 - 0.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rodolfo Valenzuela Hita, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Guillotine se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bogdan Andonie va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Rioja es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): Pedro Salazar va sorprendre Håvard Sunde amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pedro Salazar va estar a punt d'avançar els locals al minut 85 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Romildo Fáguez de Guillotine amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Roberto Puellas de Guillotine va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.F Calahorra

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Calahorra van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 30, quan Hugo Dammeier va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 83, en Hilbert Grönow la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Yapci Aretio que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Geovanni Englebert va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Remigiusz Lisiewicz va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Hugo Dammeier va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32 de partit, el jugador Joshua Haagsman de Calahorra es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Després de 42 minuts, Calahorra va veure com el seu jugador Joshua Haagsman havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Hilbert Grönow entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Fernando Rivera de Calahorra va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Emilio Donatto va prendre el seu rol al minut 44.