Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fuenterrico (1461212) - Sony Team FC (488281) » 558642468: T49/J8/VII

Liga 558642468 Información oficial sobre el partido 558642468 en Hattrick

09.04.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / VII.726 (38762)

fuenterrico Alineación oficial del equipo 'fuenterrico' en el partido 0 - 2 Fene C. F. Alineación oficial del equipo 'Fene C. F.' en el partido
0 - 1 Wojciech Fronczak (56')
0 - 2 Bogumił Przybyciński (81')
fuenterrico Alineación oficial del equipo 'fuenterrico' en el partido 0 - 2 Fene C. F. Alineación oficial del equipo 'Fene C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fuenterrico Alineación oficial del equipo 'fuenterrico' en el partido 0 - 3 Fene C. F. Alineación oficial del equipo 'Fene C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fuenterrico

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de fuenterrico va anar a parar a la dreta de l'atac on en Javier Avilés, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fuenterrico va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ignasi Cardell va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Florin-Daniel Holdiş no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Miguel Balodis estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): El jugador de fuenterrico Ramon Maria Roig va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alejandro González va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 80 (Tirita (médico)): Javier Troya Zamudio es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Fene C. F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 56 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Fene. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Wojciech Fronczak xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Bogumił Przybyciński va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Florin-Daniel Holdiş va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Javier Troya Zamudio va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Vermudo Reinante després que el jugador de Fene li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wojciech Fronczak de Fene la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Ventimilla de Fene amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.