Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bidasoa Fútbol Club (1339502) - Just cojos Fc (309561) » 558640105: T49/J6/VII

Liga 558640105 Información oficial sobre el partido 558640105 en Hattrick

26.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VII.684 (38720)

Bidasoa Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Bidasoa Fútbol Club' en el partido 7 - 0 Nem a vore Alineación oficial del equipo 'Nem a vore' en el partido
Daniel Ortiz Aspe (17') 1 - 0
Manfred Theodor Kernpendorf (18') 2 - 0
Xerardo Cacheiro (20') 3 - 0
Renato Capons (23') 4 - 0
Renato Capons (23') 5 - 0
Gabriel Camoens (54') 6 - 0
Manfred Theodor Kernpendorf (56') 7 - 0
Bidasoa Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Bidasoa Fútbol Club' en el partido 7 - 0 Nem a vore Alineación oficial del equipo 'Nem a vore' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Bidasoa Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Bidasoa Fútbol Club' en el partido 9 - 0 Nem a vore Alineación oficial del equipo 'Nem a vore' en el partido
Tiene mala suerte 9.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bidasoa Fútbol Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Daniel Ortiz Aspe de Bidasoa aconseguir un gol al minut 17 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 136 Minuto 18 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Juan Guntín encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Manfred Theodor Kernpendorf anotar per a Bidasoa el 2 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, Bidasoa va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Xerardo Cacheiro, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Renato Capons va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Renato Capons es va introduir dins la defensa central al minut 23, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Isaías Pérez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bidasoa, Gabriel Camoens, que va marcar, sense saber com, el 6 - 0.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bidasoa a 7 - 0. Manfred Theodor Kernpendorf va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Daniel Ortiz Aspe gairebé va marcar per a Bidasoa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Daniel Ortiz Aspe per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Xabier Oianeder va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Daniel Ortiz Aspe. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Isaías Pérez de Bidasoa gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aztiri Arixita de Bidasoa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Oriol Orleans Borbón ocupà el lloc d'en Aztiri Arixita al 77 minuts, dos minuts després que el jugador de Bidasoa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Nem a vore

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Abdelhannane Dadi va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Óscar José Garrido, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Al minut 21, Jaime Mesa de vore es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 69 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Óscar José Garrido, jugador de vore, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 69. David Alcoverro, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.