Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Coruña Irish (1461857) - Chamalosos (992368) » 558639434: T49/J6/VII

Liga 558639434 Información oficial sobre el partido 558639434 en Hattrick

26.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VII.672 (38708)

Coruña Irish Alineación oficial del equipo 'Coruña Irish' en el partido 0 - 2 C.D. Villanueva del Duque Alineación oficial del equipo 'C.D. Villanueva del Duque' en el partido
0 - 1 Sansón Brea (38')
0 - 2 Antoni Mierzyński (75')
Coruña Irish Alineación oficial del equipo 'Coruña Irish' en el partido 0 - 2 C.D. Villanueva del Duque Alineación oficial del equipo 'C.D. Villanueva del Duque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coruña Irish Alineación oficial del equipo 'Coruña Irish' en el partido 2 - 1 C.D. Villanueva del Duque Alineación oficial del equipo 'C.D. Villanueva del Duque' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coruña Irish

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Pedro Olmos va ser clau en la jugada d'atac de Coruña al minut 41, quan ell mateix va fer una passada brutal a Alfonso Manjon López, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Primitivo Morillo de Coruña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

C.D. Villanueva del Duque

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Villanueva van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sansón Brea va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): El Villanueva era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Antoni Mierzyński va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Antoni Mierzyński que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Antoni Mierzyński, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Villanueva va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bermudo Cabrera de Villanueva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Derbaz Evan.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Villanueva es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Endre Zsila no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Erroll Cuffie al camp.